Alta Fulla   |   Tots els llibres en català   |   Llibres en castellà   |   Distribució   |   Fer una comanda   |   Correu

 

Amor Estadella
Geometria simbòlica. Un nou concepte d'interpretació de la mà

Pròleg de Joan Brossa. Il·lustracions de Rosa Vergés

Amor Estadella neix a Badalona el 9 d'octubre de 1937. La seva vida és una recerca constant de tot allò que ultrapassa la realitat a partir d'una anàlisi de les pròpies vivències per tal de trobar resposta a les incògnites personals. El present llibre n'és una mostra aplicada a la quiromància. Actualment s'està en un petit poble del Pallars Jussà.

«...De pare anarquista i mare necromàntica, va començar pintant, després va brodar i dissenyar vestits [...] Més tard va practicar la cartomància i l'astrologia. Ara ha canviat els estels pels nusos, els monticles i les ratlles de les mans. Per a ella, els peixos de colors són el principi del foc [...] No concep la màgia i l’art en fulls separats ni la diverteix de jugar tirant monedes enlaire...» (Joan Brossa)

«...Les mans representen el nostre jo (conscient i inconscient) posat davant els nostres ulls. Si sabem desxifrar aquest missatge, podrem entendre, comprendre i conèixer millor el que som.» (Domènech Garrido)

«...El present llibre és una eina per al coneixement dels elements simbòlics, que obre  la possibilitat de la interpretació més que no pas la seva "'fixació", ja que el nombre de combinacions és infinit. És a dir, impossible de codificar perquè cada persona té la seva pròpia combinació. Des de l'abstracció es pot arribar a la vidència més que no pas a partir d'unes fórmules donades. Els Elements de la mà configuren la geometria descriptiva de la mà, la qual s'ha de completar amb l'aportació del capítol Signes i símbols. Aquesta és la manera d'arribar a la interpretació de la geometria simbòlica. El tercer capítol, Llei de causa i efecte a la mà (Karma), és una altra aportació, dins aquest nou concepte d’interpretació, sobre un tema tan important des dels orígens de la humanitat.» (Amor Estadella)