Alta Fulla   |   Tots els llibres en català   |   Llibres en castellà   |   Distribució   |   Fer una comanda   |   Correu


Eliana Thibaut i Comelade

Cuina tradicional alleujada per a règims

Eliana Thibaut i Comelade, la coneguda autora de llibres com Cuina rossellonesa i de la Costa Brava, La cuisine catalane i La cuina medieval a l'abast, entre d'altres, afegeix a la solidesa dels seus coneixements sobre la nostra gastronomia una àmplia experiència com a dietista i nutreòloga, de la qual ha deixat constància en nombroses publicacions i activitats.

El receptari que teniu a les mans ha nascut d'aquest doble interès, i això mateix el fa doblement interessant i inèdit: propostes de menús atractius i saborosos, provinents de la nostra tradició, convenientment estudiats per seguir una dieta ocasional o duradora. Un viatge saludable, de la mà d'una cuinera experta, sàvia coneixedora de l'ús dels condiments i de les herbes aromàtiques.

El llibre es clou amb un extens apèndix on es descriuen detalladament les característiques i la composició de cada un dels aliments emprats en l'elaboració dels plats. Una informació no indispensable per aplicar el receptari, però molt útil per aprofundir en el coneixement dels aliments o per guiar-vos en l'elaboració d'altres menús que, de ben segur, us animareu a experimentar pel vostre compte.